luni, 30 mai 2011

MX vs ATV Alive

MX vs ATV Alive Trailer


Data lansarii: Mai 2011

Cei de la THQ anunta lansarea celui mai nou joc din seria MX vs ATV, in Mai 2011. Noul joc se va numi MX vs ATV Alive. La fel ca jocurile precedente ale seriei si acesta este axat pe cursele offroad cu ajutorul ATV-urilor sau a motocicletelor de cross. Direferenta fata de jocurile anterioare este ca singurele vehicule disponibile pentru condus vor fi doar ATV-urile si motocicletele de cross. Daca sunteti pasionati de astfel de jocuri sunt multe site-uri de unde puteti face download jocuri atv.

In cazul lui MX vs. ATV Alive vor fi doar doua tipuri de evenimente ce pot fi jucate: curse si free ride-uri. Cele mai interesante par a fi free-ride-urile deoarece puteti explora si invata sa stapaniti cat mai bine controlul ATV-ului sau a motocicletei. Exista patru tipuri de dificultati, asa ca fiecare jucator, mai putin sau mai mult experimentat sa se poata bucura de acest joc.

La sfarsitul fiecarei curse atat tu dar si vehiculul cu care ai concurat veti primi puncte bonus si upgrade-uri. Aceste upgrade-uri pot fi folosite pentru imbunatatirea performantei vehiculului, culori noi, etc.

Pare un joc captivat care merita incercat, mai ales pentru distractia ce o poate oferi, chiar daca sunteti amatori de jocuri cu forbal. Daca sunteti pasionati de astfel de jocuri puteti descarca jocuri fotbal de pe internet sau puteti sa le jucati online.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu