miercuri, 21 decembrie 2011

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises Trailer


Data lansarii: 20 Iulie 2012

Următoarea peliculă din seria Batman, The Dark Knight Rises - ce va fi regizată de acelaşi Christopher Nolan cu acelaşi Christian Bale în rolul principal, va apărea pe ecrane în iulie 2012.

Compania Warner Bros. se pregăteşte să încheie una dintre francizele cu cel mai mare succes, "Harry Potter", dar în acelaşi timp pregăteşte terenul şi pentru unul din cele mai aşteptate filme din 2012, al treilea lungmetraj regizat de Chris Nolan din seria DC Comics, Batman.

Ultimul film cu Batman realizat de faimosul regizor pare să fie la fel de întunecat şi misterios ca primele două. Posterul lansat pe site-ul oficial al filmului este o poză a unor zgărie-nori surprinşi de jos care formează silueta unui liliac. Bucăţi din clădire cad şi dau senzaţia unui oraş Gotham distrus a cărui unică salvare stă în mâinile curajosului personaj.

The Dark Night Rises va fi lansat în 2012 şi îl va avea din nou în rolul principal pe Christian Bale. Gary Oldman se întoarce în rolul Comisarului Gordon şi în aceasta nouă parte a seriei, iar distribuţia va fi completată de Anne Hathaway, Liam Neeson, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Marion Cotillard şi Morgan Freeman.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu