duminică, 1 ianuarie 2012

Filme online

Filme onlineO să vă pun o întrebare mai ciudată. Între televizor şi pc/laptop ce aţi alege? Eu sincer am ales laptopul tocmai pentru că pot să fac mult mai multe lucruri pe el. O să mă limitez însă la vizionarea de filme.

Ei bine, la televizor filmele rulează după un program bine stabilit şi poate atunci chiar nu sunt acasă, deci pierd garantat filmul. Plus că reclamele sunt din ce în ce mai dese şi enervante. Plus că la televizor nu poţi pune pe pauză ca să mergi la frigider după o altă bere sau să derulezi filmul. Pe laptop ai mult mai multe posibilităţi de a te relaxa la filme online. Poţi regla subtitrarea, coloana sonoră sau aplicaţile pe care laptopul le rulează. Să nu mai vorbim de posibilitatea de a face ferestra player-uilui la dimensiunea dorită.

Astfel îti rămâne loc şi pentru yahoo messenger sau pentru facebook. Plus că eu atunci când mă uit la tv, adorm foarte repede. Însă atunci când vizionez filme online pe laptop şi îl ţin pe picioare, mă gândesc să nu cumva să adorm şi să-l scap pe jos. E un fel de alertă automată a subconştientului. Astfel reuşesc să nu adorm în timpul filmului şi să reuşesc să-l pun pe masă. Însă televizorul merge de multe ori singur, în timp ce eu dorm liniştit. Eiii, curentul cine-l plăteşte?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu