marți, 14 august 2012

Man of Steel Teaser

Man of Steel Trailer


Data lansarii: 14 Iunie 2013

In panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular si iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist in jur de douazeci de ani ale cărui puteri, ce depasesc puterea de intelegere a oamenilor, il fac sa se simta stingher.

Transportat pe Pamant in urma cu multi ani de pe Krypton, o planetă extraterestra avansata, Clark se afla in fata unei intrebari esentiale - De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de catre parintii sai adoptivi, Martha (Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descopera in curand ca a avea superputeri inseamnă a fi nevoit sa iei decizii dificile.

Insa lumea are in primul rand nevoie de echilibru, si atunci aceste decizii trebuie luate. Isi va folosi oare abilitatile pentru a mentine pacea in lume, sau le va folosi pentru a dezbina si a cuceri? Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de "Superman", si nu doar pentru a straluci drept ultima raza de speranta a omenirii, ci si pentru a-i salva pe cei pe care ii iubeste".

Distributie: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Russell Crowe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu