joi, 27 decembrie 2012

The Incredible Burt Wonderstone

The Incredible Burt Wonderstone Trailer


Data lansarii: 15 Martie 2013

Multa vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone (Steve Carrell) si partenerul sau, Anton Lovecraft (Steve Buscemi), au uimit lumea prin spectacolele lor. In timp ce faceau un nou truc, Anton se accidenteaza si hotaraste sa se retraga stabilindu-se in Cambodgia, unde ii va invata pe sateni despre tainele magiei. Un nou iluzionist intra insa in scena. Este vorba despre Steve Haines, interpretat de Jim Carrey, care reuseste sa-l plaseze destul de repede pe Burt intr-un con de umbra. Haines isi executa numerele in strada folosind metode periculoase si devenind in scurt timp cel mai popular.

Vazand ca si Jane (Olivia Wilde), cea de care este indragostit, se refugiaza sub comanda lui Haines, Burt pleaca in cautarea mentorului sau, Rance Hanson (Alan Arkin), care va incerca sa-l readuca pe Wonderstone pe drumul cel bun, redescoperindu-si dragostea pentru magie. Burt va incerca sa-l convinga pe Anton sa se intoarca alaturi de el pentru a pune capat dominatiei lui Haines.

Distributie: Steve Carell, Steve Buscemi, Olivia Wilde, Alan Arkin, James Gandolfini, Jim Carrey, Jay Mohr, Michael Bully Herbig

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu