joi, 1 mai 2014

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy Trailer
Studioul Marvel, cel care a adus pe marile ecrane filme ca Iron Man, Thor, Captain America si The Avengers va lansa pe data de 1 august 2014 filmul Guardians of the Galaxy.

Guardians of the Galaxy se anunta a fi o aventura spatiala epica plica de actiune. Personajul central al filmului, Peter Quill, interpretat de Chris Pratt, se trezeste cum ca pe capul sau este pusa o recompensa dupa ce acesta fura un misterios glob mult ravnit de catre Ronan (interpretat de Lee Pace), personajul negativ din film ce ameninta cu distrugerea intregului univers.

De voie de nevoie, in imprejurarile date, Peter este nevoit sa se alieze cu cateva personaje ciudate pentru a scapa de urmarirea persistenta a lui Ronan. In echipa intra: Rocket (Bradley Cooper) un raton maniac specializat in arme de foc, Groot (Vin Diesel) un copac cu infatisare de om, Gamora (Zoe Saldana) o fiinta plina de mister, dar pe atat de ucigatoare, iar ultimul membru al echipei este razbunatorul Drax (Dave Bautista).

Lucrurile incep sa se precipite atunci cand Quill descopera adevarata putere a globului ce ameninta intreg cosmosul.

Cu un buget de 170 de milioane de dolari filmul abunda de efecte speciale ce nu trebuie ratate. Pentru a beneficia de o experienta vizuala pe masura efectelor, filmul poate fi vizionat pe televizoare 4K sau in cinematografe ce ofera o calitate a imaginii ultra high definition.

Data lansarii: 01 August 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu