joi, 1 ianuarie 2015

Focus

Focus Trailer


Data lansarii: 27 Februarie 2015

Will Smith joaca rolul lui Nicky, un maestru al inselaciunilor, care se indragosteste de o novice, Jess (Margot Robbie). in timp ce o invata trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

"Focus" a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa ("A naibii dragoste"). Denise Di Novi ("A naibii dragoste") este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi.


Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith ("in cautarea fericirii", "Ali"), Margot Robbie ("Lupul de pe Wall Street"), Rodrigo Santoro (filmele "300") si Gerald McRaney (filmul TV "House of Cards")

Echipa din spatele camerei ii include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle ("Cursa"), editorul Jan Kovac (serialul HBO "Curb Your Enthusiasm") si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru "A naibii dragoste". Apollo Robbins, poreclit Hotul Gentleman, a servit drept consultant, concepând si executând toate manevrele de furt.

Warner Bros Pictures prezinta, o productie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – "Focus". Filmul va aparea in cinematografe si la IMAX si va fi distribuit de Warner Bros Pictures, o companie a Warner Bros Entertainment.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu